Árnyékolástechnika

Cégünkről

A Relax 2000 s.r.o. 1997 óta működik Szlovákiában, komárnoi gyártóüzemében.

2000-ben alakult meg magyarországi képviselete a Relax 2000 Kft., amelynek Budapesti fióktelepe 2013 óta üzemel, 2017-ben pedig létrehozta komáromi gyártelepét.

2005-ben megalakul a Relax 2000 d.o.o. és megkezdi működését a horvát képviselet.

A Relax 2000 e
lsősorban árnyékolástechnikához és nyílászárókhoz  kapcsolódó saját rendszerekhez profilok és alkatrészek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. További fő tevékenysége a PVC profilok extrudálása, műanyag termékek fröccsöntése, valamint alumínium profilok görgőzése és fém alkatrészek gyártása is. 

A cég filózófiája komplett saját rendszerek gyártása és forgalmazása, kiváló minőségű termékek gyártása és folyamatos fejlesztése. Köszönhetően a nyugat-európai színvonalú modern technológiának, a berendezéseknek, s a kiváló kollektív munkaerőnek, a cég szabad kapacitással is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy mások részére is gyárthasson.

Mindezeken felül saját konstrukciós részleggel is rendelkezik. Termékeit jelenleg több száz viszonteladó forgalmazza a nyugat- és kelet-európai országokban. Arra törekszik, hogy minél többféle rendszert, minél jobb minőségű, hosszabb élettartamú terméket állíthasson elő.


RENDSZEREIT KÍNÁLJA VISZONTELADÓKNAK SZÁLAS ANYAG FORMÁJÁBAN A HOZZÁTARTOZÓ ALKATRÉSZEKKEL, VALAMINT A PERGOLÁK ÉS A HOZZÁJUK TARTOZÓ KIEGÉSZÍTŐK KÉSZTERMÉKKÉNT EGYEDI MÉRETBEN IS RENDELHETŐK!
 

 

Melléklet letöltése