Árnyékolástechnika

Zsalugáterek

A zsalugáterek évszázadok óta a népi építészet részét képezik. Stílusos megjelenésüknek és praktikus tulajdonságaiknak köszönhetően manapság is közkedvelt árnyékolóknak számítanak. Látványos megjelenésükkel igazi mediterrán külsőt adnak az épületeknek. 

Kiváló minőségű alumínium-ötvözetből készülnek speciális préselési technológiával. Nyitásmód tekintetében széles a választék: egy vagy többszárnyú, nyíló vagy toló kivitelben kínáljuk. Lamellái fix vagy különbözõ szögben állíthatók.

Működtetése:
  • hagyományos kézi nyitással kívülről vagy belülről (szükséges az ablak nyitása)
  • korszerűbb megoldás: csak belülről manuális kurblis működtetéssel (ablaknyitás nélkül)
  • fejlett elektronikai rendszer, belülről kapcsolóval vagy programozható centrális vezérléssel (ablaknyitás nélkül)Színezése utólagosan porfestéssel (szinter), eloxálással vagy RENOLIT fóliával történő bevonással RAL színskála vagy faimitációs minta szerint. Bármilyen típusú homlokzatra, fa-, alumínium- vagy műanyagablakra felszerelhető.

Védelmet nyújt az erõs napfénnyel, széllel szemben és óvja a nyílászárókat az időjárás viszontagságaitól. Hő- és zajszigetelési funkciót is ellát. Karbantartást nem igényel, tisztántartása egyszerű.

Színválaszték:
RAL színskála                                                
Renolit fóliák