Árnyékolástechnika

Pergola és bioklíma rendszerek

A pergola és bioklíma rendszerek kiváló megoldást kínálnak teraszok beépítésére, védik a napsütéstől és az esőtől, így időjárástól függetlenül, kellemesen pihenhet a szabadban.

Funkcionálhat hagyományos teraszként, de beépíthetőségének köszönhetően, akár egy külön fűtött helyiségként vagy akár télikertként is. 

Szerelését tekintve két típust különböztetünk meg:
  • falra szerelhető
  • öntartó szerkezet
A pergola és bioklíma rendszerek strapabíró festett alumínium profilokból készülnek, így nem csak esztétikusak, de időtállók is. 
Fontos tényező esetükben, hogy nem engedélyköteles építmények, így könnyedén alkalmazhatók bármilyen épület, akár műemlék bővítésénél.
Kiválóan alkalmazhatók kisebb lakásoknál, épületeknél, ugyanis beépítés után akár külön fűtött helyiségként is funkcionálhatnak.

Előnyei:

-kiváló árnyékolás, magas stabilitás és maximális komfort
-szabályozható fényintenzitás
-kiváló védelem nap, eső vagy szél ellen
-teljes beépíthetőség - üveges tolórendszer segítségével
 
Miért válassza a Relax 2000 s.r.o. pergoláit és bioklímáit?
Dizajn
Cégünk pergolái és bioklímái modern, időtálló dizájnt kínálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek minden típusú építészeti stílushoz. Ideális megoldás teraszok, kertek, hotelek és éttermek beépítéséhez, bővítéséhez.
 
Energiatakarékosság
Kiváló árnyékolástechnikai tulajdonságaiknak köszönhetően szabályozzák a belső hőmérsékletet, miközben tökéletes védelmet nyújtanak a káros  napsugarak, eső és szél ellen.
 
Minőség és komfort
A  bioklímák és pergolák segítségével új építmények alakíthatók ki, melyek a szabadság élményét nyújtják. A kiváló minőségű alumíniumból készült profilok garantálják a legjobb minőséget. Az árnyékolásnak és a kiegészítőknek köszönhetően egész évben él-vezhető a szabad levegőn történő pihenés vagy más tevékenység.
 
Sokoldalúság
A bioklímák és pergolák kiválóan alkalmazhatók családi házak vagy  éttermek, üzlethelységek bővítésére építési munkálatok nélkül, hiszen saját konstrukciójuk biztosítja a tökéletes tartást. Szerelésük többféle módon történhet, lehetőség van modulok kombinálására és egyedi méretek kialakítására a vevő igényeihez igazodva.
 
Testreszabhatóság
A színek széles skálájának és a különféle kiegészítőknek köszönhetően maximálisan testreszabhatók és magas felhasználói élményt nyújtanak. Megfelelnek minden funkcionális és esztétikai követelménynek és kivállóan illeszkednek bármilyen stílusú építményhez.