Árnyékolástechnika

Cégünkről

A Relax 2000 s.r.o. 1997 óta működik Szlovákiában, komárnoi gyártóüzemében. 2000-ben megalakult magyarországi leányvállalata a Relax 2000 Kft. Budapesti fióktelepe 2013 óta üzemel, 2017-ben pedig létrehozta komáromi gyártelepét. Elsősorban az árnyékolástechnikához és nyílászárókhoz  kapcsolódó saját rendszerekhez profilok és alkatrészek  gyártásával és fejlesztésével foglalkozik.  További fő tevékenysége a PVC profilok extrudálása, műanyag termékek fröccsöntése, valamint alumínium profilok görgőzése és fém alkatrészek gyártása is. 

A cég filózófiája komplett saját rendszerek gyártása és forgalmazása, kiváló minőségű termékek gyártása és folyamatos fejlesztése. Köszönhetően a nyugat-európai színvonalú modern technológiának, a berendezéseknek, s a kiváló kollektív munkaerőnek, a cég szabad kapacitással is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy mások részére is gyárthasson.

A műszaki PVC ill. alumíniumból előállított termékek gyártása mellett  a Relax 2000 helyszíni mérést, szerelési szolgáltatást is vállal cégek és magánszemélyek részére egyaránt.

Mindezeken felül saját konstrukciós részleggel is rendelkezik. Termékeit jelenleg több száz viszonteladó forgalmazza a nyugat- és kelet-európai országokban. Arra törekszik, hogy minél többféle rendszert, minél jobb minőségű, hosszabb élettartamú terméket állíthasson elő.


RENDSZEREIT KÍNÁLJUK VISZONTELADÓKNAK SZÁLAS ANYAG FORMÁJÁBAN A HOZZÁTARTOZÓ ALKATRÉSZEKKEL, VALAMINT  KÉSZTERMÉKKÉNT EGYEDI MÉRETBEN IS RENDELHETŐK!
 

 

Melléklet letöltése