Árnyékolástechnika

Cégünkről

A Relax 2000 s.r.o. 1997 óta működik Szlovákiában, komárnoi gyártóüzemében. Elsősorban az árnyékolástechnikához és nyílászárókhoz  kapcsolódó saját rendszerekhez profilok és alkatrészek  gyártásával és fejlesztésével foglalkozik.  További fő tevékenysége a PVC profilok extrudálása, műanyag termékek fröccsöntése, valamint alumínium profilok görgőzése és fém alkatrészek gyártása is. 

Cégünk filózófiája komplett saját rendszerek gyártása és forgalmazása, kiváló minőségű termékek gyártása és folyamatos fejlesztése. Köszönhetően a nyugat-európai színvonalú modern technológiának, a berendezéseknek, s a kiváló kollektív munkaerőnek, a cég szabad kapacitással is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy mások részére is gyárthasson.

A műszaki PVC ill. alumíniumból előállított termékek gyártása mellett  a Relax 2000 s.r.o. helyszíni mérést, szerelési szolgáltatást is vállal cégek és magánszemélyek részére egyaránt.

Mindezeken felül saját konstrukciós részleggel is rendelkezünk. Termékeinket jelenleg több száz viszonteladó forgalmazza a nyugat- és kelet-európai országokban. Vállalatunk a TÜV ISO 9001:2000 nemzetközi minőségirányítási tanúsítvánnyal rendelkezik. Arra törekszünk, hogy minél többféle rendszert, minél jobb minőségű, hosszabb élettartamú terméket állíthassunk elő.


RENDSZEREINKET KÍNÁLJUK VISZONTELADÓKNAK SZÁLAS ANYAG FORMÁJÁBAN A HOZZÁTARTOZÓ ALKATRÉSZEKKEL, VALAMINT  KÉSZTERMÉKKÉNT EGYEDI MÉRETBEN IS RENDELHETŐK!
 

 

Melléklet letöltése