Árnyékolástechnika

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló úgy lett kifejlesztve, hogy kielégítse a folyamatosan fejlődő piac igényeit, így alkalmazkodik a legfontosabb változásokhoz és intelligens megoldásokhoz, egyesíti a fejlesztést és a kiváló működést anélkül, hogy az ezzel járó költségek növekednének, figyelembe véve az ár és érték arányát.

Alumínium/PVC

A rolós szúnyogháló kiváló minőségű anyagokból készül, ami megkülönbözteti a hasonló termékektől: extrudált, festett alumínium profil, strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas szúnyogháló, tartós műanyag kiegészítők, valamint acélrugó, melyek ellenállnak a környezeti hatásoknak. Széles körben alkalmazható, az ablakokra és ajtókra horizontálisan és vertikálisan. egyaránt felszerelhetõ. A tokot beszerelt tengellyel, speciálisan rögzített hálóval, záróléccel együtt 6 méteres szálakban kínáljuk. Mindez lehetővé teszi a méretre szabott szúnyogháló készítését, egyszeri vágással, optimális anyagfelhasználással és minimális hulladék keletkezésével. 

Minden modellhez rendelkezésre állnak az összeállításhoz szükséges tartozékok. 
 
A vezetősínhez tartozékként adjuk a típushoz megfelelő kefetömítést, a szalagmágnest és a típusonként változó alkatrész garnitúrát. Közkedvelt a vásárlók körében, mert sokoldalú megoldásokat tesz lehetővé, több fajta variációban is összeállítható.